Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 reacties

  1. Ooh, dit klinkt super lekker! Ga ik zeker eens proberen.
    Ik eet vooral nog steeds heel veel overnight oats of op mijn Vlaams slaapmout, en hoewel ik ondertussen al verschillende smaakjes heb geprobeerd en goedgekeurd, lijkt zo’n “cake achtig” ontbijtje toch ook eens een leuke afwisseling!

  2. Ah, ik vroeg me al af of de opwarm truk ook dit lekkerder zou maken. Momenteel ben ik immers een paar recepten uit het nieuwe kookboek van Lenna Omrani aan het testen en de baked oats wilde ik dus zeker eens proberen. Maar omdat ik dat niet in één keer op krijg en ik het waarschijnlijk enkel warm lekker zal vinden was ik aan het twijfelen. Binnenkort dus toch maar eens klaarmaken. Het is er eentje met bramen en natuurlijk nog wat andere ingrediënten en smaken (die ik al vergeten ben).

    1. Ja, je kan dat echt perfect opnieuw opwarmen! Die van mij blijft ook smeuïg dan : )

  3. Dit klinkt echt heerlijk! Ik ga het ook snel maken, want ik zie overal dit soort lekkere havermoutjes uit de oven en ik heb het tot mijn frustratie nog nooit geprobeerd…

  4. Dit ziet er goed uit! Ik ga het tippen aan mijn vriend, want die is wel van de ontbijtjes met havermout.